Een zondagmiddag met de Bonkenbargkapel

Muziek in het park. De Bonkenbargkapel verzorgt zondag 30 april om 13.30 uur het openingsconcert van dit jaar in de muziekkoepel. De kapel, die met dit soort optredens een rijke staat van dienst heeft, voldeed graag aan het verzoek van de programmeurs van de Stichting Muziekkoepel op te treden op het nieuwe culturele buitenpodium van Oldenzaal.
De Bonkenbargkapel bestaat uit enthousiaste muzikanten, die de Böhmische blaasmuziek een warm hart toedragen. Het repertoire bestaat dan ook grotendeels uit Böhmische muziek, maar de kapel maakt ook wel uitstapjes naar de Moravische en lichte muziek. Zowel uit Nederland als Duitsland krijgt de Bonkenbargkapel uitnodigingen om optredens te verzorgen.
De entree in Park Stakenkamp is deze middag gratis. Wel kan een vrije gift in de Klingelbuul worden gedaan. De naast de muziekkoepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer is – met terras – geopend voor koffie of een drankje. Fietsen graag plaatsen in de fietsenstalling. Voor het optreden worden stoelen, picknickbanken en tafels en praattafels neergezet, zodat het bij de koepel in het park gezellig vertoeven is.

‘Waar zij ook komen, ze weten er altijd weer een feest van te maken’

Blaasmuziek

Zondag 30 april 13.30 uur

Bonkenbargkapel

Een zondagmiddag met muziek in het park. Entree gratis