Welkom op de nieuwe site van de muziekkoepel

Een nieuw seizoen voor de Oldenzaalse muziekkoepel in ontmoetingspark Stakenkamp. Een nieuwe website, nieuwe Facebookpagina en Instagram, waarop alle evenementen met foto’s inclusief de opening vorig jaar op zondag 12 juni zijn te zien. Welkom op het eerste cultureel podium van Oldenzaal in de buitenlucht. 
Onze programmeurs Carla Boerrigter en Hans Renshof hebben voor 2023 met vier activiteiten een voorzichtige, doch leuke en overzichtelijke planning gemaakt. Twee evenementen vallen daarin sowieso op: allereerst het concert van de Bonkenbargkapel als seizoenopening zondagmiddag 30 april en de wedergeboorte van de levende kerststal in Zuid-Berghuizen zaterdag 23 december vanaf 16.30 uur. Het kerstverhaal wordt die middag en begin van de avond meerdere keren verteld. Het voorlopige koepelprogramma vindt u op deze pagina. We wensen alle bezoekers nu alvast veel plezier! Alle evenementen zijn gratis toegankelijk, maar mogelijk staat de melkbus er voor een vrije gift of wordt een korte rondgang gemaakt met de klingelbuul. Bovenin de homepage van deze site staan diverse items, die meer informatie verschaffen over de muziekkoepel en het gebruik ervan. Als er activiteiten bijkomen, wordt dat meteen gemeld op deze site en de socials, zoals Facebook en Instagram. Daar komt u snel terecht door de icoontjes bovenin deze homepage aan te klikken.
 
Wilt u de muziekkoepel gebruiken voor een optreden, mail dan naar info@muziekkoepeloldenzaal.nl of bel het secretariaat: 06 – 57 64 23 03.