Reglement

De muziekkoepel is een bruisend middelpunt in de wijk Zuid-Berghuizen, waar Oldenzalers en anderen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten van culturele en muzikale activiteiten of deze zelf kunnen ontplooien.

Vier tot zes keer per jaar houdt de Stichting Muziekkoepel een activiteit, verdeeld in alle leeftijden, kinderen en multicultureel.

Er wordt geen entree gevraagd; alle activiteiten zijn vrij toegankelijk. Wel bestaat in overleg met het bestuur de mogelijkheid een melkbus te plaatsen of met de Klingelbuul rond te gaan.

De activiteiten zijn van april tot en met december. Afwijkingen in overleg met het bestuur.

Er wordt rekening gehouden met de evenementenkalender van Stadspromotie Oldenzaal.

Bij evenementen wordt rekening gehouden met de buurt. Organisatoren zijn gehouden aan de geldende geluidsgrenzen.

De koepel wordt gratis beschikbaar gesteld (afwijkingen voorbehouden). Afwijkingen in overleg met het bestuur als bijvoorbeeld winddoeken moeten worden opgehangen, een toiletwagen moet worden neergezet of horecavoorzieningen moeten worden getroffen.

Indien mogelijk kan gebruik worden gemaakt van de naast de koepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer. Hiervoor is overleg nodig met de exploitant, welzijnsinstelling Impuls. De boerderij beschikt over een lichte horecavergunning.

Alle activiteiten worden getoetst door het bestuur.