Bandjesmiddag in Berghuizen

De zeskoppige band The Pandareds uit Denekamp-Lattrop en de Johnny Bernhard Band bijten zondagmiddag 28 april het spits af in een nieuw goed gevuld seizoen op de Oldenzaalse muziekkoepel. Als het minder goed weer is – en dat kan in april – komt de samenwerking in Zuid-Berghuizen om de hoek kijken en wordt uitgeweken naar muziekcafé Olde Weghuis.
BasThe Pandareds
 
The Pandareds is een uiteenlopende band met klanken van orgel tot banjo en distortion gitaar tot mondharmonica. De jonge muzikanten spelen een repertoire van rap, rock tot (neder)pop, maar ook nummers van Coldplay, The Beatles, Doe Maar, Mumford & Sons en ZZ-Top. Inmiddels staat de band met regelmaat op festivals in de regio en in grote uitgaanscentra. The Pandareds beschikken over een eigen fanschare.
De drie muzikanten van de Johnny Bernhard Band speelden op talloze festivals in heel Europa en deelden het podium met onder meer Freddy Fender, Waylon, Ilse Delange, Jan Akkerman en Doug Adkins. Gitaarvirtuoos Johnny Bernhard werd twee keer gekozen tot beste countryinstrumentalist in Nederland.
De Johnny Bernhard Band.
 
Bezoekers kunnen zondagmiddag zitten op een ruim terras voor het Oldenzaalse cultuurpodium, maar de muzikale optredens met familie of vrienden natuurlijk ook gezellig bijwonen met een biertje aan een van de praattafels in de alweer mooi groen geworden ambiance van Ontmoetingspark Stakenkamp. Met medewerking van beheerder Impuls is de naast de muziekkoepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer geopend voor de horeca en toiletbezoek.
 
Bij koud of minder goed weer: kijk op www.muziekkoepeloldenzaal.nl of www.halloberghuizen.nl en Facebook.
 
Datum: Zondag 28 april
Locatie: Muziekkoepel Park Stakenkamp of: Café Olde Weghuis
Tijd: 14.00-15.45 uur The Pandareds; 16.00-17.00 uur JBB
Gratis entree met horecaterras
 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089314668979
https://pandareds.com
https://www.facebook.com/JBBCountryband