Slagwerkers Semper trappen af op de muziekkoepel

De Koninklijke muziekvereniging Semper Crescendo trapt het muzikale seizoen zondagmiddag 17 september om 14.00 uur af met een sfeervol concert van de slagwerkgroep. Het muzikale gebeuren heeft plaats op de muziekkoepel in Park Stakenkamp.
 
Het publiek kan daar plaatsnemen op stoelen, zodat sprake is van een authentieke setting van een concert op een muziekkoepel. De drumband staat tijdens het ‘Koepelconcert van Semper’ onder leiding van Roy Hendriks. In hartje Berghuizen wordt zondagmiddag volgens de dirigent – in vaktermen – een middag vol ongestemd en melodisch slagwerk ten gehore gebracht. 
 
Instrumentenmarkt
 
Met het concert is het niet gedaan, want direct aansluitend aan het optreden houdt Semper Crescendo een muziekmarkt bij de koepel. Kinderen maar ook anderen kunnen daar met leden van de vereniging instrumenten uitproberen. Ontdek zo of muziek maken iets voor jou is en kom zeker langs. 
De inloop is zondag vanaf 13.45 uur. De entree voor het concert van Semper Crescendo is gratis. De naast de muziekkoepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer is geopend voor een hapje en een drankje.