Instrumentenmarkt Semper na koepelconcert

Zondagmiddag 17 september om 14.00 uur slaan de drummers van Semper Crescendo vanaf de Oldenzaalse muziekkoepel op hun trommels. Voor wie dat ook eens wil proberen: vanaf 14.45 uur kan dat.
 
Muzikanten van de Koninklijke muziekvereniging verzorgen dan namelijk bij de koepel aansluitend aan het optreden van de slagwerkgroep een instrumenten- en muziekmarkt. Bedoeling daarvan is dat kinderen onder begeleiding van ervaren muzikanten op een spontane en ongedwongen manier kennis leren maken met een instrument. En daarvan zijn er bij een grote muziekvereniging als Semper vele. Dus kom luisteren en proberen en ontdek of muziek maken iets voor jou is!
 
Zoals gezegds begint het optreden van de slagwerkgroep onder leiding van Roy Hendriks om 14.00 uur. Het publiek kan plaatsnemen op stoelen voor de koepel en op bankjes aan tafeltjes. Boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer naast de Oldenzaalse muziekkoepel is gedurende het optreden en de muziekmarkt geopend voor koffie, thee,een biertje of een wijntje. De entree voor dit koepelconcert van Semper Crescendo is gratis. 
 
Locatie: Muziekkoepel Burgemeester Wallerstraat 115 in Park Stakenkamp in Zuid-Berghuizen.